|
www.Maghsad.comمقصد همينجاست ... |
 |
|
امروز پنج شنبه 20 اسفند 1388, 07:22
|
مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال

| نويسنده |
پيغام |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 17:09 |
|
 |
| توسعه دهنده phpBB آسان نصب |
 |
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 17:38 پست ها : 3800 محل سکونت: In Your Mind !
تشکر از دیگران: 911 مرتبه
|
|
» ترانه سرا ( بابا طاهر - محلی افغانی ) » آهنگ ساز ( محلی افغانی ) » تنظیم ( نامجو ) » خواننده : محسن نامجو » آلبوم : ترنج (رسمی منتشر شده) » آهنگ : واوا لیلی
واوا لیلی Lyrics
سر کوی بلند فریاد کردم واوالیلی صباح مزار میرم جان لیلی دیدن یار میرم
[ مقصد همینجاست ... مقصد دات کام ] دو سه روزه که یارم نیست پیدا واوالیلی صباح مزار میرمم جان لیلی دیدن یار میرم
[ مقصد همینجاست ... مقصد دات کام ] مگر ماهی شده رفته به دریا واوالیلی صباح مزار میرمم جان لیلی دیدن یار میرم
[ مقصد همینجاست ... مقصد دات کام ] بسازم خنجری از مغز فولاد واوالیلی صباح مزار میرمم جان لیلی دیدن یار میرم
[ مقصد همینجاست ... مقصد دات کام ] بکشم یار خود از قعر دریا واوالیلی صباح مزار میرمم جان لیلی دیدن یار میرم
[ مقصد همینجاست ... مقصد دات کام ] به پنجشنبه به کابل کوچ کردم چه بد کردم که پای بدان سوی کردم رسیدم بر سر نهی الرساله نشستم گریه های پر سوز کردم واوالیلی صباح مزار میرمم جان لیلی دیدن یار میرم
[ مقصد همینجاست ... مقصد دات کام ] گلی که خم بدادم پیچ تابش به اب دید گونم دادم آبش به درگاه الهی کی روا بی گل از مو دیگری گیره گلابش واوالیلی صباح جان لیلی دیدن یار میرممزار میرم
|
 |

|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 17:09 |
|
 |
 |
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 17:38 پست ها : 3800 محل سکونت: In Your Mind !
|
|
» ترانه سرا ( مولانا ) » آهنگ ساز ( نامجو ) » تنظیم ( نامجو ) » خواننده : محسن نامجو » آلبوم : ترنج (رسمی منتشر شده) » آهنگ : تلخی نکند
تلخی نکند Lyrics
تلخی نکند شیرین زغنم خالی نکند از می دهنم عریان کندم هر صبحدمی گويد كه بيا من جامه كنم
در خانه جهد مهلت ندهد او بس نکند پس من چه کنم
تنگ است بر او هر هفت فلک چون میرود او در پیرهنم
تلخی نکند... از زهرهی او من شیردلم در عربده اش شیرین سخنم
گفته است که تو در چنگ منی من ساختمت چونت نزنم
من چنگ توام که توام که توام
[ مقصد همینجاست ... مقصد دات کام ] دردست توام ز توام ز توام زخمت بزنی(زخمت نزنی) من تنتنم من ددرم من دررم دددم دررررررم
|
|
| بالا |
|
 |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 17:10 |
|
 |
 |
 |
|
|
» ترانه سرا ( مولانا - بابا طاهر -Jim Morrison ) » آهنگ ساز ( نامجو ) » تنظیم ( نامجو ) » خواننده : محسن نامجو » آلبوم : ترنج (رسمی منتشر شده) » آهنگ : رو سر بنه به بالین
رو سر بنه به بالین Lyrics
رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن
[ مقصد همینجاست ... مقصد دات کام ] ترک من خراب شبگرد مبتلا کن
ماییم و موج سودا، شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشای، خواهی برو جفا کن خواهی برو برو جفا کن ، خواهی برو برو برو جفا کن
دلا غافل ز سبحان، ز سبحانی چه حاصل اسیر نفس شیطان، شیطانی چه حاصل
تو که ناخوانده ای علم، علم سماوات تو که نابرده ای ره، ره در خرابات
تو قدر خود نمی دان، نمی دانی چه حاصل تو قدر خود نمی دان، نمی دانی چه حاصل
لا لای، لالا لای، لا لای، لالا لای، لا لای، لالا لای، لالای، لالا لای
ماییم و آب دیده، در کنج غم خزیده از آب دیده ی ما، این سنگِ آسیا کن
بر شاه خوبُرویان واجب وفا نباشد ای زردُ روی عاشق تو صبرُ کن ، وفا کن ، تو صبرُ کن ، وفا کن
ای زردُ روی عاشق تو صبرُ کن ، وفا کن ، تو صبرُ کن ، وفا کن
At nights citys lit up try to run try to hide welcome to the other side welcome to the other side Gipsy women talks to mother people are strange then when you are a stranger ...you cant live when youre alone when youre alone when your alone when youre alone welcome to the other side Gipsy women talks to my mother welcome to the other side ....you cant live when youre alone when youre alone when youre alone
رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن
[ مقصد همینجاست ... مقصد دات کام ] ترک من خراب شبگرد مبتلا کن
ماییم و موج سودا، شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشای، خواهی برو جفا کن ، خواهی بیا ببخشای، خواهی برو جفا کن
ماییم و آب دیده، در کنج غم خزیده از آب دیده ی ما، این سنگِ آسیا کن
بر شاه خوبُرویان واجب وفا نباشد ای زردُ روی عاشق تو صبرُ کن ، وفا کن
بر شاه خوبُرویان واجب وفا نباشد ای زردُ روی عاشق ...
|
|
| بالا |
|
 |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 17:10 |
|
 |
 |
 |
|
|
» ترانه سرا ( رضا براهنی ) » خواننده : محسن نامجو » آهنگ : از هوش می روم ...
از هوش می ... Lyrics
از هوش می روم از هوش می روم از هوش می روم
معشوق جان به بهار آغشته ی منی
هنگامه ی منی هنگامه ی منی که مرا می افتی
صبحانه ی گلوگاه پنهانی منی هنگامه ی منی هنگامه ی منی که مرا می افتی
نهرم کنند اگر که تو نگاه گلوگاه پنهانی منی هنگامه ی منی هنگامه ی منی که مرا می افتی
از هوش می ... از هوش می... از هوش می...
آهو که لُخت روی سینه ی من می افتد آهو که لُخت روی سینه ی من می اف... آهو که لُخت روی سینه ی من می... آهو که لُخت روی سیـ ... آهو که لُخت روی... آهو که لُخت... ...که لخت... ...که لُخـ... ...که لـُ...
یک روزمی که بوی شانه ی تو خواب می برد
از هوش می ... از هوش می...
یک روزمی که بوی شانه ی تو خواب می برد آواز آواز آواز من از سینه ام که بر می خیزد می خوانم می خوانم می خوانم تو خواندن منی هنگامه ی منی دیوانه ی توام جانانه ی منی هنگامه ی منی که مرا می افتی
آهو که لُخت روی سینه ی من می افتد آهو که لُخت روی سینه ی من می اف... آهو که لُخت روی سینه ی من می... آهو که لُخت روی سیـ ... آهو که لُخت روی... آهو که لُخت... ...که لخت... ...که لُخـ... ...که لـُ...
نهرم کنند اگر که تو نگاه گلوگاه پنهانی منی هنگامه ی منی هنگامه ی منی که مرا می افتی
از هوش می ... از هوش می... از هوش می ... از هوش می روم
شعر از دکتر رضا براهنی
|
|
| بالا |
|
 |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 17:48 |
|
 |
 |
 |
|
|
ترنج (انتشار رسمی)
» ترانه سرا ( خواجوی کرمانی ) » آهنگ ساز ( نامجو - اربابیان ) » تنظیم ( گروه ماد ) » خواننده : محسن نامجو » آلبوم : ترنج (رسمی منتشر شده) » آهنگ : ترنج
ترنج Lyrics
گفتا من آن ترنجم کاندر جهان نگنجم گفتم به از ترنجی لیکن به دست نایی
گفتا تو از کجایی که آشفته مینمایی گفتم منم غریبی از شهر آشنایی
گفتا سر چه داری کز سر خبر نداری گفتم بر آستانت دارم سر گدایی
گفتا به دلربایی ما را چگونه دیدی گفتم چو خرمنی گل در بزم دلربایی
گفتم که بوی زلفت گمراه عالمم کرد گفتا اگر بدانی هم اوت رهبر آید
[ مقصد همینجاست ... مقصد دات کام ]
گفتم که نوش لعلت ما را به آرزو کشت گفتا تو بندگی کن کاو بنده پرور آید
|
|
| بالا |
|
 |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 18:07 |
|
 |
 |
 |
|
|
» ترانه سرا ( رضا براهنی ) » خواننده : محسن نامجو » آهنگ : از هوش می ...
از هوش می ... Lyrics
از هوش می روم از هوش می روم از هوش می روم
[ مقصد همینجاست ... مقصد دات کام ] هنگامه ی منی هنگامه ی منی که مرا می افتی
یک روزمی که بوی شانه ی تو خواب می برد
یک روزمی که بوی شانه ی تو خواب می برد آواز آواز آواز من از سینه ام که بر می خیزد می خوانم می خوانم می خوانم تو خواندن منی هنگامه ی منی دیوانه ی توام جانانه ی منی هنگامه ی منی که مرا می افتی
از هوش می ... از هوش می... از هوش می ... از هوش می روم
شعر از دکتر رضا براهنی
|
|
| بالا |
|
 |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 18:11 |
|
 |
 |
 |
|
|
» ترانه سرا ( پرویز مشکاتیان ) » آهنگ ساز ( محسن نامجو ) » خواننده : محسن نامجو » آلبوم : گیس » آهنگ : همراه شو عزیز
همراه شو عزیز Lyrics
همراه شو عزیز همراه شو عزیز
تنها نمان به درد کاین درد مشترک هرگز جدا جدا درمان نمیشود
همراه شو عزیز
همراه شو عزیز تنها نمان به درد کاین درد مشترک هرگز جدا جدا درمان نمیشود
دشوار زندگی هرگز برای ما دشوار زندگی هرگز برای ما بی رزم مشترک آسان نمیشود
تنها نمان به درد همراه شو عزیز
همراه شو همراه شو همراه شو عزیز
همراه شو عزیز
تنها نمان به درد کاین درد مشترک هرگز جدا جدا درمان نمیشود
|
|
| بالا |
|
 |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 18:11 |
|
 |
 |
 |
|
|
» ترانه سرا ( محسن نامجو ) » آهنگ ساز ( محسن نامجو ) » خواننده : محسن نامجو » آلبوم : گیس » آهنگ : گیس
گیس Lyrics
یک روز به شیدایی در زلف تو آویزم خود را چو فرو ریزم با خاک در آمیزم و گرنه من همان خاکم که هستم
یک روز سر زلف بلُندَت چینم، بهر دل مسکینم، اینم جگرم، اینم، اینم یک روزکه باشم مست، لایعقل و تُرد و سسست، یک روز ارس گردم، اطراف تو را گردم کشتی شوم جاری، از خاک بر آرم تو، بر آب نشانم تو، دور از همه بیزاری...
دریای خزر گردم (هِی)، خواهی تو اگر جونم محصول هنر گردم، خواهی تو اگر جونم یک روز بصر گردم، یک روز نظر گردم، پانصد سر سر در گم... ای وای، ای وای، ای وای...
حبل المتین گیست، جمعا به تو آویزیم لاتفرقوا واعتصمو، لاتفرقوا واعتصمو، لاتفرقوا واعتصمو... واعتصمو بحبل الله جمیعا و لا تفرقو، جمیعا و لا تفرقو واعتصمو بحبل الله جمیعا و لا تفرقو، جمیعا و لا تفرقو واعتصمو بحبل الله جمیعا و لا تفرقو... واعتصمو بحبل الله واعتصمو بحبل الله واعتصمو بحبل الله جمیعا و لا تفرقو...
یک روز به شیدایی در زلف تو آویزم... یک روز دو چشمم خیس یک روز دلم چون گیس آشفته و ریساریس بردار دگر بردار بردار به دارم زن از روی پل فردیس...
دریای خزر گردم، خواهی تو اگر جونم صد سینه سپر گردم، خواهی تو اگر جونم یک روز بصر گردم، یک روز نظر گردم، پانصد سر سر در گم... ای وای، ای وای، ای وای...
ای درد تواَم درمان، در بستر ناکامی و ای یاد تواَم مونس، در گوشهی تنهایی و ای خاطرهات پونز، نوک تیز ته کفشم این صندل رسوایی، این صندل رسوایی
گرگی تو و میشم من، جمعا به تو آویزیم آب است و سریشم من، جمعا به تو آویزیم اُگزاز و دیازپامی، جز زلفت آرامی چون زلف تو نا آرامم، رسوا و پریشم من... سِشُوار، سِشُوار، سِشُوار...
دریای خزر گردم (هِی)، خواهی تو اگر جونم محصول هنر گردم، خواهی تو اگر جونم یک روز بصر گردم، یک روز نظر گردم، پانصد سر سر در گم... ای وای، ای وای، ای وای...
|
|
| بالا |
|
 |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 18:56 |
|
 |
 |
 |
|
|
» ترانه سرا ( محسن نامجو ) » آهنگ ساز ( محسن نامجو ) » خواننده : محسن نامجو » آلبوم : گیس » آهنگ : هستی از ما
هستی از ما Lyrics
هستی از ما آلت خورده هستی، ما از هستی هستی از ما آلت خورده هستی، ما از هستی
هستی از ما آلت خورده هستی، ما از هستی هستی از ما آلت خورده هستی، ما از هستی
هستی از ما آلت خورده، از تو پندارد همی خوردهایم ما ز هستی موز هستی را، آلت گونه و میخوریم ما، بی، بدون بی هیچ هستی که هست باشدمان برای روز مبادا، مباد که باشیم ما بر هستی ماندگارتر از هستهی هلویی که نیست شود از برای آمدن هستهی دیگر بر هستی که هست باشدمان برای روز مبادا، مباد که باشیم ما بر هستی ماندگارتر از هستهی هلویی که نیست شود از برای آمدن هستهی دیگر بر هستی
هستی از ما آلت خورده هستی، ما از هستی
و تنها همان هستِ بیهست است که هُل میدهدمان شتاب کنیم تا بمانیم بر هستی و نمانیم از هستی میدویم ما، بی، بدونِ بی هیچ هستی گاو آهن گونه و میدویم ما بی، بدونِ بی هیچ هستی
وین میانه یکی نیست بر خالی هستهی من هلو شده هست شده یکی آلت که خوردهام من از هستی و درد میکند بد جور درد می کند بد جور طوری که روی دشت هستی بدوم و نعرهی من و ما هم هستیم بر آورم که من...- نه، باید بدوم فقط یک کلمه بگویم که من...- نه، باید بدوم بدوم، بدوم و بگویم بدوم و بگویم بر هستیان بر هستی
هستی از ما آلت خورده هستیم ما از هستی، از ما آلت خورده هستیم ما از هستی، از ما آلت خورده هستیم ما از هستی، از ما آلت خورده هستیم ما از هستی، از ما آلت خورده هستیم ما از هستی، از ما آلت خورده هستیم ما از هستی، از ما آلت خورده هستیم ما از هستی، از ما آلت خورده هستیم ما از هستی، از ما آلت خورده هستیم...
|
|
| بالا |
|
 |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 18:56 |
|
 |
 |
 |
|
|
» ترانه سرا ( محسن نامجو ) » آهنگ ساز ( محسن نامجو ) » خواننده : محسن نامجو » آلبوم : گیس » آهنگ : مار کوزهی من
مار کوزهی من Lyrics
هو هو هو هو هو هو هو هو هو هو ماركوزهی من غذای هر روزهی من دوبیتی فائز من ببين تو دريوزهی من به دست خود پوزهی من ببند، قلاده تويی جفای سر داده تويی جفای آماده تويی وفای سرداده تویی
به دست خود پوزهی من ببند، قلاده تويی ببند، قلاده تويی جفای سر داده تويی
هو هو هرناندز من مراحل سنتز من دوبیتی فائز من تألم غامض من هو هو محدودهی من شكاف محدودهی من ببين تو سرودهی من ببين تو دل و رودهی من به دست خود پوزهی من
سفيد دردانهی من سفيد دردانهی من سفيد دردانهی من سفيد دردانهی من مرغ غمات گشتم، و شد حسرت تو، دانهی من
هو هو
هو هو قطامهی من هوهو هنگامهی من هو هو افسانهی من هو هو رندانهی من هو هو مردانهی من هو هو ماركوزهی من غذای هر روزه من به دست خود پوزهی من غذای هر روزه...
|
|
| بالا |
|
 |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 18:57 |
|
 |
 |
 |
|
|
» ترانه سرا ( محسن نامجو ) » آهنگ ساز ( محسن نامجو ) » خواننده : محسن نامجو » آلبوم : گیس » آهنگ : یره
یره Lyrics
این سفرهای گران از در و دیوار وجود تو تنم موش می ریزه به یکی کشتهی ناخوانده چه سود؟ که چُنین از در و دیوار هویج صدای خرگوش میریزه گاهی وقتا دل برام دست میزنه با پا می کشه، پس میزنه عقلی که زخمش چرکیه دیگه مرخص میزنه
وقتی ۲۰۶ هست، دل توی صحرا میپره وقتی فقر و حشیش هست، باز دل توی صحرا میپره وقتی قل و زنجیر هست، دل پائین و بالا میپره اما وقتی درِ زندون بازه، اونی که در بره خیلی خره...
همه چی به ما میخنده یره همه چی با ما میگنده یره همه چی با ما میپوسه یره همه چی با ما میسوزه یره
وقتی نماز به اتمام میرسه
حالا نوبت سلام میرسه وقتی شرافت به انجام میرسه حالا نوبت حمام میرسه آخ اگه بارون بزنه وای اگه بارون بزنه
وقتی سرتو کردن توی جوب، بیوگرافیتو همون تو آب بنویس وقتی دستتو پیچوندن از پشت، رو سطح خارجی حباب بنویس از مِی و عشق و گل و گلاب بنویس وای وای وای...
وقتی هنر به اتمام میرسه
وقتی سخن به انجام میرسه وقتی صفای باطن میخندونتت وقتی وفای ناب... آخ می بره آدم وقتی صفای باطن میخندونتت وقتی صفای باطن میخندونتت وقتی صفای باطن میخندونتت وقتی صفای باطن میخندونتت وقتی صفای باطن میخندونتت...
|
|
| بالا |
|
 |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 18:58 |
|
 |
 |
 |
|
|
» ترانه سرا ( محسن نامجو ) » آهنگ ساز ( محسن نامجو ) » خواننده : محسن نامجو » آلبوم : گیس » آهنگ : دیازپام ۱۰ (سه راه آذری)
دیازپام ۱۰ (سه راه آذری) Lyrics
ببین دیازپام ۱۰ خوراندهاند...
گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر
از سهراه آذری گذر از حدود سروری گذر از پیاز و جعفری گذر از شراب خانگی گذر از سهراه آذری گذر
ز کار و بار و یار و دلبر گذر ز کار و بار و یار و دلبر گذر
دود سیگار را بگیر به عرش رو فرش زیر پای را فروش ز سر ز همسر گذر، ز مادر گذر ز ما، ز ما، ز مادر گذر
دود سیگار را ببین برو بمیر زیر پای را ببین، ز جان گذر ز جان، ز خانمان گذر
عر بزن، کوبهی سفالیات بر در بزن گشوده شد چو در، ز در گذر
ز کار و بار و یار و حال و فال و دلبر گذر ز کار و بار و یار و حال و فال و دلبر گذر
جسم خود سهراه آذری ببر برون نیا شمال شهر را بُکُش، بِکَش به دشت آمپول و ساقیان و در گذر
ز سر، ز همسر ز مادر گذر تیغ و رگ ز جمجمه تپانچه بگذران بر آزردگی خود کمانچه بگذران ز جان گذر، زجان، ز خانمان، ز جان، ز جان، ز خانمان گذر
گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر
ببین چگونه جان مشوش است، عدد بده ببین شهید شد برادرت، عدد بده ببین که نیستی عدد، نود بده، ز صد گذر
ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین
دلت به انتظار چشمهاست، عدد بده دلت به انتظار چشمهاست... ببین جهان چگونه کرده است راست...
نرو به زیر کار و بار دلبران، گران نرو نرو نرو، نرو به زیر کار و بار دلبران گران خزان شدی و سست و زرد از کران تا کران دلت چه شد؟ دلت چه شد؟ به باد رفت، تمام ایدهها و آرزو، ز یاد رفت
چست و چابکی چنین که خشم دردهی ز جان گذر ز جان، ز خانمان گذر...
برو ونک به گوشهای نشین و ساز زن برو چنان به زیر آواز زن
دد بشو، بشو تهمتن و ز هفتخوان گذر دد بشو، دد بشو، دد بشو بشو تهمتن و ز هفتخوان گذر تیغ و رگ ز جمجمه تپانچه بگذران بر آزردگی خود کمانچه بگذران
ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین ببین
ببین دیازپام ده خوراندهاند خلق را ببین چگونه کردهاند مُد، ریای دلق را ببین چگونه بشکنند جای شیشه طلق را ببین چگونه پول میدهیم، نفت و آب و برق را ببین احاطه کرده است عدد، فکر خلق را
مچاله شو به جوی آب شو روان، عدد بده زباله شو به گوشهای غمین هزار ساله شو، عدد بده این قرار عاشقانه را، عدد بده شور و حال عارفانه را، عدد بده
رو جهان بیکرانه را سند بزن روی رودِ، روی رودِ، روی رودِ، روی رودِ تشنگیت، سد بزن
عدد عدد عدد عدد عدد عدد عدد بده عدد عدد عدد عدد عدد عدد عدد بده عدد عدد عدد عدد عدد عدد عدد بده عدد عدد عدد عدد عدد عدد عدد بده
چه ماندهاست در برت فقط ندای ماندولین چه ماندهاست در کفات، فقط سرنگ انسولین
انسولین و واسکازین و وازلین و واجبین و جالبین و زاهدین و صاحبین و... مومنین و ...
آی مرد سامری خفن شدی در سهراه آذری کفن شدی ای نماد بیکسی ز پیچ و تاب این زمانه چون چلاندهاند و تو رسن شدی
گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر گذر...
|
|
| بالا |
|
 |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: چهارشنبه 17 مهر 1387, 22:43 |
|
 |
 |
 |
|
|
» ترانه سرا ( مولانا - بابا طاهر -Jim Morrison ) » آهنگ ساز ( نامجو ) » تنظيم ( نامجو ) » خواننده : محسن نامجو » آلبوم : ترنج (رسمي منتشر شده) » آهنگ : رو سر بنه به بالين
رو سر بنه به بالين Lyrics
رو سر بنه به بالين، تنها مرا رها کن
[ مقصد دات کام ... مقصد، همينجاست ! ] ترک من خراب شبگرد مبتلا کن
ماييم و موج سودا، شب تا به روز تنها خواهي بيا ببخشاي، خواهي برو جفا کن خواهي برو برو جفا کن ، خواهي برو برو برو جفا کن
دلا غافل ز سبحان، ز سبحاني چه حاصل اسير نفس شيطان، شيطاني چه حاصل
تو که ناخوانده اي علم، علم سماوات تو که نابرده اي ره، ره در خرابات
تو قدر خود نمي دان، نمي داني چه حاصل تو قدر خود نمي دان، نمي داني چه حاصل
لا لاي، لالا لاي، لا لاي، لالا لاي، لا لاي، لالا لاي، لالاي، لالا لاي
ماييم و آب ديده، در کنج غم خزيده از آب ديده ي ما، اين سنگِ آسيا کن
بر شاه خوبُرويان واجب وفا نباشد اي زردُ روي عاشق تو صبرُ کن ، وفا کن ، تو صبرُ کن ، وفا کن
اي زردُ روي عاشق تو صبرُ کن ، وفا کن ، تو صبرُ کن ، وفا کن
At nights citys lit up try to run try to hide welcome to the other side welcome to the other side Gipsy women talks to mother people are strange then when you are a stranger ...you cant live when youre alone when youre alone when your alone when youre alone welcome to the other side Gipsy women talks to my mother welcome to the other side ....you cant live when youre alone when youre alone when youre alone
ماييم و موج سودا، شب تا به روز تنها خواهي بيا ببخشاي، خواهي برو جفا کن ، خواهي بيا ببخشاي، خواهي برو جفا کن
بر شاه خوبُرويان واجب وفا نباشد اي زردُ روي عاشق تو صبرُ کن ، وفا کن
بر شاه خوبُرويان واجب وفا نباشد اي زردُ روي عاشق ...
|
|
| بالا |
|
 |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: سه شنبه 30 مهر 1387, 22:06 |
|
 |
 |
 |
|
|
» ترانه سرا ( مولانا - بابا طاهر -Jim Morrison ) » آهنگ ساز ( نامجو ) » تنظيم ( نامجو ) » خواننده : محسن نامجو » آلبوم : ترنج (رسمي منتشر شده) » آهنگ : رو سر بنه به بالين
رو سر بنه به بالين Lyrics
ماييم و موج سودا، شب تا به روز تنها خواهي بيا ببخشاي، خواهي برو جفا کن خواهي برو برو جفا کن ، خواهي برو برو برو جفا کن
دلا غافل ز سبحان، ز سبحاني چه حاصل اسير نفس شيطان، شيطاني چه حاصل
تو که ناخوانده اي علم، علم سماوات تو که نابرده اي ره، ره در خرابات
تو قدر خود نمي دان، نمي داني چه حاصل تو قدر خود نمي دان، نمي داني چه حاصل
لا لاي، لالا لاي، لا لاي، لالا لاي، لا لاي، لالا لاي، لالاي، لالا لاي
بر شاه خوبُرويان واجب وفا نباشد اي زردُ روي عاشق تو صبرُ کن ، وفا کن ، تو صبرُ کن ، وفا کن
اي زردُ روي عاشق تو صبرُ کن ، وفا کن ، تو صبرُ کن ، وفا کن
ماييم و موج سودا، شب تا به روز تنها خواهي بيا ببخشاي، خواهي برو جفا کن ، خواهي بيا ببخشاي، خواهي برو جفا کن
بر شاه خوبُرويان واجب وفا نباشد اي زردُ روي عاشق تو صبرُ کن ، وفا کن
بر شاه خوبُرويان واجب وفا نباشد اي زردُ روي عاشق ...
|
|
| بالا |
|
 |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: متن ترانه های محسن نامجو ارسال شده در: سه شنبه 30 مهر 1387, 22:06 |
|
 |
 |
 |
|
|
» خواننده : محسن نامجو » آلبوم : جبر جغرافيا » آهنگ : بيابان
بيابان Lyrics
بیابان را سراسر مه گرفتهست آآآآه آآآه آآآآه آآآه آآآآه آآآه آآآآه آآآه بیابان را سراسر مه گرفتهست آآآآه آآآه آآآآه آآآه آآآآه آآآه آآآآه آآآه
چراغ قریه پنهان است موجی گرم در خون بیابان است
بیابان را سراسر مه گرفتهست آآآآه آآآه آآآآه آآآه آآآآه آآآه آآآآه آآآه
بیابان خسته لب بسته نفس بشکسته در هذیان گرم مه عرق میریزدش آهسته از هر بر...
بیابان خسته [بیابان خسته] لب بسته [لب بسته] نفس بشکسته در هذیان گرم مه عرق میریزدش آهسته از هر بر...
سگان قریه خاموشند یاهاهههاهـــــــی
در شولای پنهان میگوید به خود عابر بیابان را سراسر مه گرفتهست
بیابان را سراسر مه گرفتهست آآآآه آآآه آآآآه آآآه آآآآه آآآه آآآآه آآآه
چراغ قریه پنهان است موجی گرم [موجی گرم] در خون بیابان [در خون بیابان] است
بیابان خسته لب بسته نفس بشکسته در هذیان گرم مه عرق میریزدش آهسته از هر بر...
بیابان را
[مقصد دات کام... مقصد ،همینجاست ]
سراسر [ههه هه...] مه گرفتهست
[لالای لای لای لالای] با خود فکر میکردم که مه گر همچنان تا صبح میپایید مردان جسور از خفیگاه خود به دیدار عزیزان باز میگشتند
سگان قریه خاموشند در شولای پنهان میگوید به خود عابر بیابان را سراسر مه گرفتهست
|
|
| بالا |
|
 |

چه کسي حاضر است ؟ |
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|