|
www.Maghsad.comمقصد همينجاست ... |
 |
|
امروز پنج شنبه 20 اسفند 1388, 07:23
|
مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال

قوانين انجمن
قبل از هرگونه فعالیت فعاليت بايد بدانيد :1-قبل از ارسال مطلب جدید حتما جستجو کنید.معمولا شما تنها کسی نیستید که آن مشکل برایتان پیش آمده. 2-زبان رسمي اين انجمن فارسي است و تنها به مطالب ارسالي با رسم الخط فارسي پاسخ داده خواهد شد. 3-براي موضوعات جديد از عنوان مناسب استفاده كنيد و از ذكر عناويني چون "مشكل" ، "كمك"،"ترو خدا كمكم كنيد" و ... جدا پرهيز نماييد. 4-هرگونه مطلب در یک تاپیک جدا و مربوط به خود ارسال گردد؛ از ذکر چند سئوال یا مطلب (خصوصا سئوالات نامربوط به هم) در یک تاپیک جدا خودداری کنید (تاپیک های ناقض این قانون فورا حذف خواهند شد) 5-سئوالاتتان را در انجمن مربوطه مطرح نماييد ( ارسال سئوال بصورت پيام خصوصي بي جواب خواهد ماند) 6-براي دريافت پاسخ صبر داشته باشيد! 7- برای تشکر از کاربران فقط و فقط از دکمه  استفاده کنید و از ارسال پست های تشکر امیز و ... جدا خودداری نمایید.

|
صفحه 1 از 1
|
[ 4 پست ] |
|
| نويسنده |
پيغام |
|
RAYMAN1366
|
موضوع پست: بحث مهم امنیت در phpbb ارسال شده در: شنبه 30 آذر 1387, 15:35 |
|
تاريخ عضويت: شنبه 15 آذر 1387, 01:21 پست ها : 93
تشکر از دیگران: 35 مرتبه
|
|
دروود نمی دونم تکراری هست یا نه این تاپیک یه سرچی کردم ندیدم. دوستان نظرشون در مورد امنیت در phpbb چیست؟ و نقاط آسیب پذیری این سیستم کجاست؟. آیا راضی هستید ؟ تا به حال کسی به شما حمله کرده بخواد هک کنه؟ مرسی.
|
|
| بالا |
|
 |

|
my_enigma
|
موضوع پست: Re: بحث مهم امنیت در phpbb ارسال شده در: شنبه 30 آذر 1387, 16:40 |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه 6 آبان 1387, 01:14 پست ها : 679
تشکر از دیگران: 517 مرتبه
|
|
به نظر من همه سیستم ها به نحوی حفره هایی دارن که هر هکری بخواد به راحتی میتونه توش نفوذ کنه اما جای سختش همین پیدا کردن حفرست!!! phpbb3 جزو سیستم هایی هست که حفره هالی امنیتیش با آپدیت هایی که ارائه کرده تا حد زیادی بسته شده من که ازش راضی هستم و خیلی هم دوسش دارم سیستم فوق العاده ای هستش و تا به حال به من حمله نشده و امیدوارم هم نشه
_________________ دود اگر بالا نشینید کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
---------------------------------------------------------------- phpbb3 پیشتاز در انجمن سازها.......
|
|
| بالا |
|
 |
|
Asef
|
موضوع پست: Re: بحث مهم امنیت در phpbb ارسال شده در: يکشنبه 1 دی 1387, 12:24 |
|
 |
| توسعه دهنده phpBB آسان نصب |
 |
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 17:38 پست ها : 3800 محل سکونت: In Your Mind !
تشکر از دیگران: 911 مرتبه
|
|
در سیستم قبلی کانتر cBack برای مقصد 45000 حمله ثبت کرده بود
تعداد حملات موفق هم کم نیست خصوصا روبات های جدید که البته در همه سیستم ها این حملات مشاهده می شوند (منظورم اسپم کردنه)
درکل اگر گوش به زنگ باشید، همیشه آپگرید باشید، سطوح دسترسی را درست تنظیم کنید و چند نکته کاملا بدیهی که در کتاب راهنمای جامع phpBB 3 آمده را رعایت کنید خطر خاصی شما را تهدید نمی کند
|
 |
|
عضو خانواده مقصد که از Asef برای این پست مفید تشکر کرده، عبارتند از: my_enigma
|
 |
|
my_enigma
|
موضوع پست: Re: بحث مهم امنیت در phpbb ارسال شده در: يکشنبه 1 دی 1387, 13:05 |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه 6 آبان 1387, 01:14 پست ها : 679
تشکر از دیگران: 517 مرتبه
|
|
من از کجا بدونم چند حمله برام ثبت شده؟؟؟؟
|
|
| بالا |
|
 |
|
صفحه 1 از 1
|
[ 4 پست ] |
|

چه کسي حاضر است ؟ |
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|